کلوچه بابونه با طعم نارگیل ۴۰جفتی

    آخرین بروزرسانی: 20 تیر 1402
    کلوچه بابونه با طعم نارگیل ۴۰جفتی
    ۳.۷ (۳)
    انتخاب رنگ:
    • ویژگی‌های محصول
    • کلوچه های دکتر بیز متفاوت از کلوچه های دیگر:دارای گیاه بابونه و ایزومالت
      انتخاب میان وعده های سالم با تامین مواد مغذی، تنظیم قندخون در فواصل وعده های اصلی و پیشگیری از چاقی بسیار مهم است.
      کلوچه های دکتر بیز به دلیل استفاده از بابونه و ایزومالت، محصول را به یک انتخاب سالم تبدیل می کند که انرژی مورد نیاز بین وعده های اصلی را تامین خواهد نمود.کلوچه بابونه با طعم نارگیل ۴۰جفتی -۸۰عددی

    • موارد بیشتر بستن

    کد محصول: 37

    برچسب:

    محصولات مرتبط

    نقد و بررسی اجمالی کلوچه بابونه با طعم نارگیل ۴۰جفتی

    متصل میشود و اثر تسکین دهنده دارد. شهرت بابونه به عنوان مسکن و آرام بخش نیز مبنای علمی دارد و تحقیقات جدیدی که در این مورد انجام شده است نشان میدهد که بابونه سیستم اعصاب مرکزی را تحت تاثیر قرار داده و اثر آرام بخشی دارد. - گیاه بابونه حاوی ویتامین کولین است که با حذف چربی در خون، به کاهش کلسترول بالا کمک می کند. - اثرات ضد حساسیت و ضد خارش به علت وجود ترکیبات آلفابیسابولول- بیسابولول اکسیدها- کامازولن- ماتریسین است. - پلی فنول های موجود در بابونه قادر به تنظیم هضم و جذب کربوهیدرات با مهار فعالیت آنزیم های آمیلاز و مالتاز هستند. ایزومالت یک جایگزین مناسب قند با خواص و ویژگی های شبیه ساکارز از نقطه نظر کاربردهای غذایی است. • برخلاف ساکارز به هیدرولیز شیمیایی و آنزیمی به شدت پایدار است. و توسط تعداد زیادی از مخمر ها و میکروارگانیسم های دیگر موجود در طبیعت قابل تخمیر نیست. • قدرت شیرین کنندگی ایزومالت بین ۰.۴۵ و ۰.۶ در مقایسه با ساکارز (که ۱ است) می باشد. • دارای طعم خالص شیرین شبیه ساکارز بدون هیچ ته مزه و مزه ثانویه ای است. • ايزومالت انتقال عطر و طعم در مواد غذایی را تقویت می کند همچنین زمانی با دیگر قند های الکلی و شیرین کننده های شدید ترکیب شود اثر هم افزایی رخ می دهد. بعلاوه ، ایزومالت گرایش به پنهان سازی ته مزه برخی شیرین کننده ها ی شدید را دارد. • افراد فقط قادر به جذب و سپس سوزاندن مونوساکارید ها به وسیله دستگاه گوارش هستند. ایزومالت به دلیل پیوند گلیکوزیدی پایدار، به سختی تجزیه شده و در روده کوچک جذب نمی شود. مانند بسیاری از فیبر های رژیمی ایزومالت عمدتا در روده بزرگ تخمیر می شود که این امر موجب تبدیل کمتر آن به انرژی می گردد. میزان انرژی ایزومالت استفاده شده در برچسب های مواد غذایی در ایالات متحده و کانادا برابر با ۲ کیلوکالری بر گرم می باشد. • پوسیدگی دندان (کرم خوردگی) در نتیجه اثر اسید بر مینای دندان است. اسید، کلسیم موجود در دندان ها را حل کرده و (با از بین بردن مینای دندان) باعث ایجاد حفره در آن میشود. در اثر فعالیت میکرو اورگانیسم هایی که به سطح دندان می چسبند اسید تولید میشود، اگرچه این میکرو ارگانیسم ها به راحتی کربوهیدرات هایی مانند شکر، گلوکز و یا نشاسته را به وسیله تخمیر تبدیل به اسید های عامل پوسیدگی می کنند ولی توانایی تبدیل ایزومالت را ندارند. • ایزومالت بر پایه مشخصات فیزیکی و شیمیایی که دارد، در ترکیب با سایر قندها جایگزین مناسبی برای شکر در بسیاری از صنایع غذایی و به ویژه دارویی می باشد و بدون نیاز به تغییرات عمده فرمولاسیون در تمام موارد مصرف می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

    ادامه مطلب بستن

    مشخصات فنی کلوچه بابونه با طعم نارگیل ۴۰جفتی

    مشخصات کلی

      برند شسیر