عسل استاندارد ۹۰۰ گرمی Dr.BIZ

    آخرین بروزرسانی: 9 مرداد 1402
    عسل استاندارد ۹۰۰ گرمی
    ۳.۷ (۳)
    انتخاب رنگ:
    • ویژگی‌های محصول
    • عسل دکتر بیز اولین عسل استاندارد در بازاریابی شبکه ای و کشور با ساکاروز زیر ۵% عسل طبیعی به علت جذب سریع در داخل دستگاه گوارش، تخمیر الکلی ایجاد نمی کندو وجود اسیدهای آزاد در آن سبب جذب مواد چربی شده و کمبود آهن را جبران می کند. استفاده از آن به عنوان منبع انرژی در ورزش هایی چون : فوتبال، شنا، دو، کشتی، دوچرخه

    • موارد بیشتر بستن

    کد محصول: 83

    برچسب: عسل ,

    نقد و بررسی اجمالی عسل استاندارد ۹۰۰ گرمی Dr.BIZ


    استفاده از آن به عنوان منبع انرژی در ورزش هایی چون : فوتبال، شنا، دو، کشتی، دوچرخه سواری بسیار معمول است. دانشمندان معتقداند که عسل طبیعی به علت داشتن قند زیاد و مواد معدنی و همچنین خاصیت باکتری کشی قوی برای پوشش محل جراحی مورد استفاده قرار گرفته است. قندهای موجود در عسل علیرغم شیرینی زیاد به دندان ها هیچ صدمه ای وارد نمی سازد، بلکه آنها را سفید و لثه را محکم می کند.ولین عسل استاندارد ایران

    مصرف شيرين كننده ها در رژيم غذايي موجب پذيرش بهتر آنها مي شوند. عسل يك شيرين كننده طبيعي است كه به دليل محتواي آنتي اكسيداني خود جایگاه ویژه ای در مواد غذایی پیدا کرده است. عسل حاوی ترکیبات مفید بسیاری است که فواید سلامت مختلف را فراهم می کنند. بو، رنگ و مزه عسل به نوع
    توجه: تجویز عسل جهت بیماری ها تنها باید توسط پزشک متخصص صورت گیرد. فواید عسل طبیعی برای دستگاه گوارش: عسل طبیعی هضم و جذب غذا را بهبود می بخشد و برای مشکلات روده ای مزمن و عفونی مثل یبوست، زخم اثتی عشر یا دوازدهه و ناراحتی های کبد، مفید است. فواید عسل طبیعی برای سیستم تنفسی: در شرایط آب و هوایی معتدل، عسل طبیعی برای سرماخوردگی و ناراحتی ها و عفونتهای دهان و گلو و برونشیت مفید می باشد. به نظر میرسد این اثر به غیر از خاصیت ضد باکتری بودن، مربوط به اثر آرام کنندگی و تسکین دهندگی فروکتوز موجود در آن باشد. بیماری قند - دیابت بر خلاف تصور بعضی ها که عسل را برای بیماری دیابت بی ضرر می دانند، مصرف بدون تجویز متخصص تغذیه برای آنان مضر میباشد. عسل را تنها می توان با دستور متخصص تغذیه جایگزین مقدار قندی نمود که برای بیمار مجاز می باشد و مصرف آن به عنوان قند اضافی بر آنچه در رژیم آنها پیش بینی شده مجاز نیست. بررسی ها نشان می دهد که میزان انسولین در هنگام مصرف عسل طبیعی کمتر از مصرف سایر غذاها با کالری مشابه است و میزان قند خون مدت کوتاهی پس از خوردن آن در مقایسه با دیگر غذاهای هم کالری کمی بالاتر بوده است. سایر فواید عسل طبیعی در بهبود سلامتی افرادی که با الکل دچار مسمومیت شده اند و حفاظت کبد کمک می نماید عسل طبیعی منبع انرژی عسل طبیعی به عنوان یک ماده غذایی اساساً از قندهای ساده فروکتوز و گلوکز تشکیل شده و کالری لازم بدن را به سرعت تأمین و در نهایت انرژی مورد نیاز برای افراد سالم و بیمار را فراهم می کند، که در حقیقت راهی سریع برای دستیابی به انرژی بدون نیاز به صرف زمان طولانی یا فعالیت هضم پیچیده است. عسل طبیعی منبع مواد مغذی عسل طبیعی قوی ترین ضد باکتریایی عسل طبیعی ساده ترین و پر مطالعه ترین فعالیت و اثر ضد باکتریایی را دارد. فعالیت ضد باکتری آن معمولاً به تراکم بالای قند و خاصیت اسیدی آن نسبت داده می شود. این ویژگی تا حدودی می تواند پاسخی برای اثر استرلیزه عسل روی زخم ها و برخی از عفونتهای ناشی از سرماخوردگی باشد، اما اثر مفید آن را روی زخم های ناشی از سوختگی و بهبود سریع تر زخم با خراشهای بافتی، توجیه نمی کند. پژوهشی نشان داده است که پوست پیوندی در صورت قرار داده شدن برای ۱۲ هفته در عسل به میزان صددرصد پاسخ مثبت می دهد. از سوی دیگر به نظر می رسد عسل علاوه بر گلوکز اکسیداز دارای مواد ناشناخته دیگری است که تأثیرات ضد باکتری را موجب می شوند، از آن میان می توان پلی فنلها را نام برد.
    فعالیت ضد باکتری انواع مختلف عسل تفاوتهای زیادی با یکدیگر دارند و آزمایشها نشانگر آن است که اگر عسل حرارت بیند و یا به مدت طولانی در معرض آفتا گل هایی که زنبور عسل از آنها تغذیه کرده است، بستگی دارد. آن چه عسل را به محصولی جذاب تبدیل می کند محتوای ترکیبات گیاهی زیستفعال و آنتی اکسیدان های آن است. عسل های تیرهتر به طور معمول مقدار بیشتری از این ترکیبات را در خود جای داده اند.

    ادامه مطلب بستن

    مشخصات فنی عسل استاندارد ۹۰۰ گرمی Dr.BIZ

    مشخصات کلی

      برند شسیر