سیر سیاه دکتر بیزسیر سیاه فرآوری شده طبیعی
آخرین بروزرسانی: 8 مرداد 1402
سیر سیاه دکتر بیزسیر سیاه فرآوری شده طبیعی
۸۱
دیدگاه کاربران
۱۴
پرسش و پاسخ
انتخاب رنگ:
- ویژگیهای محصول
- سرشار از اس آليل سيستئين SAC
- نداشتن بوی نامطبوع سیر در هنگام مصرفسیر فرآوری شده - سیر سیاه، تحت دما و رطوبت کنترل شده از سیر سفید به دست می آید. در نتیجه این فرآیند بوی تند سیر از بین می رود و بافت نرم و ژله مانند پیدا میکند. میزان آنتی اکسیدان در سیر سیاه در مقایسه با سیر سفید تقریباً سه برابر بیشتر است.سیر یکی از اولین گیاهانی است که در بسیاری از فرهنگ ها و تمدن ها برای حفظ سلامت انسان مورد استفاده قرار میگرفته و حدود ۵۰۰۰ سال است که شناخته شده است. دنیای مدرن علوم، تحقیقات خود را در مورد تأثیرات احتمالی سیر بر سلامت انسان ادامه میدهد و تمایل دارد تا اعتقادات فرهنگ های باستان را در مورد فواید سیر تأیید کند. - سیر سیاه چگونه به دست می آید؟ بوتههای سیر برای هفتهها در معرض میزان مشخصی از متغیرهای گرما و رطوبت قرار میگیرند. در پایان این فرآیند، رنگ سیر تیره و برخی ترکیبات مفید موجود در آن افزایش مییابد. شرایط نگهداری: در جای خشک و خنک نگهداری شود. پس از باز کردن بسته در یخچال نگهداری شود. احتیاط: کسانی که داروی ضد انعقاد خون مصرف می کنند حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت نماین
- موارد بیشتر بستن